Hesabım
    Sam Rockwell, Taika Waititi’nin Yeni Filmine Dahil Oldu!

    Filmin kadrosunda yönetmen Waititi ve Scarlett Johansson da yer alıyor.

    “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile bu sene Oscar kazanan başarılı aktör Sam Rockwell’in yeni projesi belli oldu. Oyuncu, savaş draması “Jojo Rabbit”te rol almak için görüşmelere başladı. Rockwell'in, Hitler’in gençlik kamplarından birinin başındaki Nazi komutanını oynaması düşünülüyor.

    Jojo Rabbit”, Film, akranları tarafından alay edilen ve annesinin yanlış anladığı 10 yaşındaki bir çocuk olan Jojo üzerinden ilerliyor. Hayali arkadaşı Adolf Hitler (Taika Waititi) olan genç çocuk, annesinin (Scarlett Johansson) evde küçük bir Yahudi çocuğunu sakladığını öğrenince kendi içinde çatışmalar yaşamaya başlıyor. Genç, başlarda kızdan (Thomasin McKenzie) kurtulmaya çalışsa da zamanla onu insan olarak görmeye başlıyor.

    İkinci Dünya Savaşı draması “Jojo Rabbit”in yönetmenliğini ve senaristliğini, “Aylak Vampirler” ve “Thor: Ragnarok” gibi filmlerle tanınan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi üstleniyor. Aynı zamanda filmde de rol alan yönetmen, başrolün hayali arkadaşı Adolf Hitler’i canlandıracak. Jojo’nun annesi rolünde ise güzel aktris Scarlett Johansson’ı izleyeceğiz. Filmin prodüksiyonunun yakın zamanda başlaması bekleniyor.

    Son yıllarda başını kaşıyacak vakit bulamayan Sam Rockwell, bu sene de birçok önemli yapımda yer alacak. Oyuncu, Christian Bale, Amy Adams ve Steve Carell gibi isimlerin yer aldığı biyografik drama filmi “Backseat”te George W. Bush’u canlandıracak. Oscar ödüllü aktör ayrıca, animasyon filmi “The One and Only Ivan” ve komedi filmi “Blue Iguana”nın da kadrosunda yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top