Hesabım
    Robert Redford’un Son Filmi “Old Man and the Gun”dan İlk Görseller!

    Filmin vizyon tarihi de açıklandı.

    Oscar ödüllü aktör Robert Redford’un son filmi olma niteliği taşıyan “Old Man and the Gun”dan ilk görseller geldi. Vizyon tarihi de açıklanan filmin, ödül sezonuna yakın bir tarih olan 5 Ekim’de gösterime girmesi bekleniyor.

    Soygun temalı gerilim filminin kadrosunda Robert Redford’un yanı sıra, “Yaşamın Kıyısında” ile Oscar kazanan Casey Affleck, “The Handmaid’s Tale”in yıldızı 2 Altın Küre ödüllü Elisabeth Moss, Oscar ödüllü Sissy Spacek, 4 Emmy adayı Danny Glover, “Nashville” filmi ile tanıdığımız Oscar ödüllü Keith Carradine, müzisyen ve aktör Tom Waits, Tika Sumpter ve Robert Longstreet bulunuyor. Geçtiğimiz yılın en çok beğenilen bağımsız filmlerinden “A Ghost Story”nin yönetmeni David Lowery, filmin yönetmen koltuğunda yer alıyor ve senaryoya imza atıyor.

    David Grann’ın 2003 yılında The New Yorker dergisinde yayınlandığı bir makaleden uyarlanan film, gerçek bir hikayeye dayanıyor. Hayatı boyunca toplam 18 kere hapisten kaçan Forrest Tucker (Robert Redford), 70 yaşında bir kez daha hapisten kaçar ve eşi benzeri görülmemiş banka soygunlarına imza atar. Casey Affleck filmde, Tucker’ı takıntı haline getirmiş bir dedektifi canlandırırken; Sissy Spacek, Tucker’ın aşık olduğu kadına hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top