Hesabım
    Tom Hardy'li "Venom: Zehirli Öfke"den Yeni Fragman!

    Tom Hardy'yi süper kahraman evrenine katan "Venom: Zehirli Öfke"den yeni fragman yayınlandı.

    Tom Hardy başrollü çizgi roman filmi Venom: Zehirli Öfke'den yeni fragman var. Mad Max efsanesini kaldığı yerden devam ettiren, "Diriliş"teki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncu Tom Hardy'i bu kez de çizgi roman alemine atan "Venom: Zehirli Öfke", Marvel evreninden ayrı bir düzemde ilerleyecek ve Venom'un zehrinin taşıyıcılarından Eddie Brock'a odaklanıyor.

    “Zombieland”, “30 Minutes or Less” ve “Suç Çetesi” gibi filmlerle tanınan Ruben Fleischer “Venom”un yönetmenliğini üstlendiği filmin yıldızlarla dolu kadrosunda 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakteriyle karşımıza çıkarken; “Katil Doğanlar”, “Zombieland” ve son olarak “True Detective” dizisinde izlediğimiz, 2 Oscar adaylı Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed, Michelle Lee, Sailor Larocque ve Reid Scott da yer alıyor. 

    Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

    Gişe fatihi “Black Panther”ın müziklerine imza atmış olan İsveçli besteci Ludwig Göransson'ın müziklerini üstlendiği "Venom: Zehirli Öfke"nin senaryosu Jeff Pinkner, Scott Rosenberg ve Kelly Marcel’in kaleminden. 

    İlk olarak 1984'te Marvel çizgi roman alemine giriş yapan Venom, Marvel çizgi romanlarında sıkça boy gösteren uzaylı bir organizma. Çizgi romanın bir versiyonuna göre de Eddie Brock ve Peter Parker'ın bilim insanı olan ebeveynleri tarafından kanseri yenmek amacıyla yaratılmıştı. Çizgi roman alemi boyunca pek çok kişiyi etkisi altına alan organizma, Örümcek-Adam (Peter Parker), Deadpool (Wade Wilson), Parker'ın eski okul arkadaşı Flash Thompson ve The Scorpion (Mac Gargan) gibi pek çok kişiyi etkisi altına alabilmişti. Bakalım Tom Hardy'ye olan etkisi nasıl olacak? 

    "Venom: Zehirli Öfke" bu sene 5 Ekim’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top