Hesabım
    "4N1K 2"de Masallar Birbirine Karıştı!

    "4N1K 2" filminde masallar birbirine karışınca olanlar oldu...

    Geçtiğimiz yıl gişede fırtına estiren "4N1K"nın yeni beyaz perde macerasında işler karışıyor. Okudukları liseyi, gittikleri her kafeyi, yürüdükleri yolları kasıp kavuran çılgın ama iyi kalpli çetenin hem günümüze hem de kendilerine uyarladıkları "Kül Kedisi", "Notre Dame’ın Kamburu" ve "3 Silahşörler" gibi masal ve hikayelerin arasında sahnede işler birbirine giriyor. Aşık olduğu Yaprak’ı sahnede tavlamaya çalışan beyaz atlı prens Barış'ın Sindrella’nın ayakkabısını getirirken düşündüğününden bambaşka olaylar yaşanıyor.

    Yeni devam halkasında da arkadaş grubunun başı dertten kurtulmuyor. Bir süredir birlikte olan Yaprak ve Ali, ilişkilerini çetenin diğer üyelerinden saklar. Aralarına yeni katılan Barış ise, Ali’nin hayatını zorlaştırmaya başlamıştır. Grubun aksi üyesi Gökhan, hayallerindeki kız ile birlikte olmak için türlü fedakarlıklar yapmak zorunda kalır. Sinan ise artık tüm cazibesini kaybedince, güzellik kavramını sorgulamaya başlar. Büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olan Oğuz, annesi Zeliş Sultan’a hayatının en büyük kabusunu yaşatır. Bütün bu kargaşa içerisinde arkadaşları ve aşkı arasında kalan Yaprak, büyük bir sınav vermek zorunda kalır...

    Devam halkasında da başrolleri bir kez daha Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer, Atakan Hoşgören, Cemrehan Karakaş  ve Cihan Şimşek üstlenirken, yönetmen koltuğunda bu kez Murat Onbul oturuyor. Senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan "4N1K 2" 4 Mayıs'ta sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top