Hesabım
    Yeni !f² Nisan ‘18: Kimin Sokakları? Kimin Hikayesi?

    Yeni !f² Nisan ‘18 programında 2 film var!

    Şehirleri ve ülkeleri birbirine bağlayan ilk sinema projesi Yeni !f², Nisan ayında seyircilerini 2 filmle buluşturuyor. Dokuz yıldır Türkiye ve komşu bölgeye dijital yayınla festival filmlerini taşıyan !f Istanbul'un Yeni Film Fonu ortaklığıyla ortaya koyduğuYeni !f² kapsamında 28 Nisan Cumartesi günü 2 cesur film seyircilerin karşısına çıkacak.

    Sinematek ruhu 21.yüzyıla yeni bir şekilde uyarlayan Yeni !f² Nisan programı "Kimin Sokakları? Kimin Hikâyesi?" kapsamında Fatma Belkıs & Emre Birişmen imzalı "Boğaz" ve Sabaah Forayan imzalı "Kimin Sokakları" seyirci karşısına çıkacak. Bu iki filmin gösterimleri ardından, Boğaz’ın yönetmenleri Fatma Belkıs, Emre Birişmen ve oyuncusu Esme Madra ile canlı yayında bir araya gelecek. Baskı zamanlarında sanatın ve sanatçının yeni dil arayışlarını ve gerçeği anlatırken yaratıcılıkta sınır tanımayışlarını konuşucakları sohbete ve film gösterimlerine katılmak için buradan başvurabilirsiniz. Cinemaximum City’s sinemasında gerçekleşecek gösterimler 16:00'da, sohbet ise 18:00'de olacak. 

    Yeni !f² yılın 8 ayına yayılan bir seri olarak karşımızda. Her ayın son Cumartesi günü iki filmlik bir seçki 40'tan fazla Yeni !f² salonunda aynı anda gösterilecek. Ücretsiz film gösteriminin ardından yönetmenlerin katılımıyla yürütülen sohbet Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta bulunan Yeni !f² salonlarında canlı yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top