Hesabım
    Box Office: Zirve Yerli Komedinin Oldu!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 20-22 Nisan hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Zirvenin taze sahibi "Rampage: Büyük Yıkım" zirveyi kaybederken, geçtiğimiz hafta sonunda listede 3 yeni film kendine yer buldu. 

    Listenin bu haftaki galibi BKM'nin sevilen komedi yıldızlarını bir araya getiren Cici Babam oldu. "Güldür Güldür" ekibinin fenomen haline gelen oyuncularıyla bir aile komedisi yaratan "Cici Babam" açılışını 101.514 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında da vizyonun taze yapımlarından biri yer buldu. İlk filmiyle çocuk seyircilerin gönüllerine taht kuran "Maşa ile Koca Ayı"nın devam halkası Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık açılışını 101.436 seyirci ile yaptı. Bir çok Youtube fenomenini bünyesinde toplayan filmde Enes Batur da yer alıyor. Listenin 3. filmi sevilen yerli komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yeniden beyaz perdede izleyici ile buluşturan Ailecek Şaşkınız oldu. İlk hafta sonunda tüm zamanların en iyi Mart ayı açılışı rekorunun yeni sahibi olmayı başaran yerli komedi filmi, artık zirveyi kaybetmiş olsa da, başarısını devam ettirerek bu hafta sonu 95.588 seyirci tarafından izlendi. 8. haftasını geride bırakan film toplamda 3.649.384 seyirci tarafından izlendi. 

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, sıralamayı yabancı bir yapım izledi. Listenin 4. filmi bilgisayar oyunundan ilhamla beyaz perdeye uyarlanan Rampage: Büyük Yıkım oldu. Hollywood'un sevilen yüzü Dwayne Johnson, nam-ı diğer The Rock'ı başrolüne yerleştiren aksiyon filmi 2. hafta sonunda 68.939 seyirci tarafından izlendi. Listenin tam ortasında yer bulan film ise genç yetenekleri bünyesinde toplayan aile filmi Bizim Köyün Şarkısı oldu. Çocuk yıldızlarla dolu kadrosu ile baharın gelişini müjdeleyen bol şarkılı türkülü film, 4. hafta sonu kapanışını 53.051 seyirci ile yapmayı başardı. Listede ilk yarıgeride kalırken, yerli komedinin egemenliği bitmedi. Listenin 6. sırasında vizyondaki 2. haftasını kutlayan Oflu Hoca Trakya'da yer buldu. Sevilen yerli komedi serisinin yeni devam halkası 2. hafta sonu kapanışını 41.226 seyirci ile yaptı. Listede 7. sırayı listenin tek korku-gerilim filmi açtı. John Krasinski'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği ve eşi Emily Blunt ile başrolünde yer aldığı korku filmi Sessiz Bir Yer, 2. hafta sonu kapanışını 38.709 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 8. sırası yerli bir yapıma ait. Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'i başrollerine yerleştiren yerli savaş filmi "Can Feda", 3. hafta sonu kapanışını 21.746 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında vizyondaki ilk haftasını kutlayan "Zamanda Kıvrılma" yer buldu. Fantastik aile macerası ilk hafta sonunda 13.258 seyirciye ulaştı. Listenin sonunda ise Amerika'yı kasıp kavuran "Black Panther" yer buldu. Marvel'ın yeni alametifarikası 10. hafta sonunda 11.424 seyirciye ulaştı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top