Hesabım
    Jessica Chastain’li “Woman Walks Ahead”ten Fragman Var!

    Film prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Film Festivali’nde gerçekleştirdi.

    Başrolünü 2 Oscar adayı başarılı aktris Jessica Chastain’in üstlendiği bağımsız drama filmi “Woman Walks Ahead”in ilk fragmanı ve posteri yayınlandı. Oyuncu kadrosunda, “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile Oscar kazanan Sam Rockwell, “The Terror” dizisinin yıldızı Ciarán Hinds, Emmy adayı Bill Camp, Michael Greyeyes, Chaske Spencer ve Michael Nouri gibi isimleri barındıran film, “Nanny McPhee Büyük Patlama” ve “Hain / Our Kind of Traitor” filmleri ile tanınan 2 Emmy adayı yönetmen Susanna White’ın imzasını taşıyor.

    Gerçek olaylara dayanan “Woman Walks Ahead”, Catherine Weldon (Jessica Chastain) adında New Yorklu dul bir sanatçının hikayesini anlatıyor. Weldon, 1880’lerde, Şef Oturan Boğa’nın (Michael Greyeyes) portresini çizmek için New York’tan tek başına Kuzey Dakota’ya seyahat eder. Oraya vardığında Albay Silas Groves’un (Sam Rockwell) düşmanca tavrıyla karşılaşır. Albay, bölgede toprak talep eden Kızılderililere zarar vermek için bölüklerini Kızılderililer için ayrılmış Lakota arazisinde konuşlandırmıştır. Catherine ve Oturan Boğa yakınlaştıkça ve ikilinin arkadaşlığı idari güçler tarafından tehdit edildiğinde, Catherine bulunduğu konumdan doğan şiddetle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Film Festivali’nde gerçekleştiren “Woman Walks Ahead”in Amerika vizyon tarihi 29 Haziran.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top