Hesabım
    Laura Dern'lü Dram "The Tale"den Fragman Var!

    Gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanan dram filmi "The Tale"den fragman geldi.

    İki Oscar adaylığı bulunan Laura Dern, The Tale'de kendini sorguluyor. Jennifer Fox’un yönetmen koltuğunda oturduğu film, yönetmenin başından geçen gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    "The Tale"de bir kadının geçmişine yaptığı yolculuk anlatılıyor. Bir belgesel yönetmeni olan Jennifer, annesinin bekaretini kaybetmesi ile ilgili bir kısa hikaye yazmıştır. Hikayeye göre annesinin binicilik eğitmeni ve koşu hocası, annesinin bekaretini kaybetmesi için ona komplo kurmuştur. 13 yaşında yazmış olduğu hikayenin ortaya çıkışı ile birlikte Jennifer'ın annesi oldukça etkilenir ve sinirlenir. Annesinin tepkisinin ardından Jennifer, hikayenin gün yüzüne çıkması sonucunda anılarına ve deneyimlerine çelişkiyle yaklaşmaya başlarken, kendi geçmişini de sorgulamaya başlar. Hayatta kalabilmek için kendimize anlattığımızın hikayelerin üzerine kurulu bir hayat gerçekte ne kadar sağlam olabilir?...

    Anıların bizleri gençliğin yaralarından korumak için nasıl farklı şekillere bürünebildiğini gözler önüne seren ve anıları algılayışımızın en güçlü savunma tekniklerimizden biri olduğunu gösteren "The Tale", senaryosunda da yönetmeni Jennifer Fox'un imzasını taşıyor. Filmin kadrosunda Elizabeth Debicki, Jason Ritter, Isabelle Nélisse ve Common da yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top