Hesabım
    Tarihin En Başarılı Resim Sahtekarını Anlatan “Lyrebird” Oyuncularını Buldu!

    Resim sahtekarı Han Van Meegeren’in hikayesi film oluyor.

    Ünlü ressam Johannes Vermeer’in resimlerinin sahtelerini yaparak Nazileri milyonlarca dolar dolandıran ve tarihin en başarılı resim sahtekarı olarak görülen Hollandalı Han Van Meegeren’in hikayesi film oluyor. “Lyrebird” isimli filmin kadrosuna Guy Pearce, Claes BangVicky Krieps ve Roland Moller dahil oldu.

    “Son Umut / Children of Men” filmi ile Oscar’a aday gösterilen Mark Fergus ve Hawk Ostby’nin John Orloff ile birlikte senaryosuna imza attığı film, fazla deneyimli bir isim olmayan Dan Friedkin tarafından yönetilecek. Filmin yapımcıları arasında ünlü yönetmen Ridley Scott bulunuyor. Prodüksiyonu şu sıralarda İngiltere ve Hollanda’da devam eden filmin vizyon tarihi belli değil.

    Oyuncu kadrosuna dahil olan Altın Küre adayı Guy Pearce’in filmografisinde “Akıl Defteri”, “Los Angeles Sırları” ve “Iron Man 3” gibi filmler bulunuyor. Başarılı aktörü önümüzdeki aylarda “Mary Queen of Scots” filminde izleyeceğiz. Claes Bang’i, Oscar’a adayı ve Altın Palmiye ödüllü “Kare / The Square” filminden tanıyoruz. “Phantom Thread”te Daniel Day-Lewis ile başrolleri paylaşan aktris Vicky Krieps, sergilediği oyunculuk performansıyla çok konuşulmuştu. Danimarkalı aktör Roland Moller’in son filmleri arasında “Sarışın Bomba” ve “Yolcu” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top