Hesabım
    Marion Cotillard'lı "Angel Face"in Fragmanı Geldi!

    Marion Cotillard başrollü dram filmi "Angel Face"ten fragman yayınlandı.

    Oscarlı Marion Cotillard'ı başrolüne yerleştiren Angel Face'ten fragman var. Prömiyerini 71. Cannes Film Festivali'nin Belirli Bakış Bölümü'nde yapacak olan dram filmi, anne-kız ilişkilerinin hassas topraklarında geziniyor. "Angel Face" anne-kız ilişkilerinin günümüzde modernleşmeye uğramasıyla kazandığı yüzeyselliği ince bir duygu buhranı ile harmanlıyor.

    Bekar anne Marlene eğlenceye düşkün bir kadındır. 8 yaşındaki kızı Elli ile birlikte küçük bir kasabada hayatını sürdüren Marlene, abartılı gece eğlencelerinin birinde bir adamla tanışır. Bu yeni tanıştığı adam için Elli'ı terk etmeye karar verir. Küçük kız sahip olduğu tek ebeveyn olan annesini geri kazanmak için mücadele vermek zorunda kalır. Bu uğurda öncelikle annesinin korkularıyla yüzleşmeli ve annesine ulaşabilmelidir...

    Zarafetiyle her zaman beğeni toplayan güzel yıldız Cotillard'ı bu kez sorunlu bir anne olarak göreceğimiz dram yapımının küçük başrolü ise Ayline Aksoy-Etaix. İkinci uzun metrajına imza atan Vanessa Filho'nun yönetmen koltuğunda oturduğu dram yapımında senaryo ise yönetmenle birlikte Diastème'e ait.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top