Hesabım
    Shyamalan'ın "Glass"ından İlk Detaylar Geldi!

    Shyamalan filmografisinin iki bombasını birleştiren "Glass"ın detayları belirmeye başladı.

    M. Night Shyamalan imzalı Glass'tan ilk detaylar geldi. "Altıncı His", "İşaretler" ve "Ziyaret" filmlerin usta yönetmeninin seyirci karşısına çıkan son filmi Parçalanmış ile en sevilen filmlerinden Ölümsüz'ü harmanlayacak olan gerilim filmi Glass'ta herkes bir arada!

    Las Vegas'taki CinemaCon etkinliğinde ilk fragmanını seyircilerle buluşturan film, Shyamalan evreninin tanınan karakterlerini bünyesinde topluyor. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre; fragman bize filme dair bilmediğimiz pek çok detay veriyor. American Horror Story serisinin yıldızı Sarah Paulson'ın "kendini süper kahraman sanan kişiler" konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatrı canlandırdığı filmde, onun Philadelphia'daki akıl hastanesinde tedavi ettiği hastalarını ise Bruce Willis'in David Dunn'ı, Samuel L. Jackson’ın Elijah Price, nam-ı diğer Mr. Glass'ı ve James McAvoy’un 23 alter kişilikle yaşayan Kevin Wendell Crumb'ı oluşturuyor.

    "Parçalanmış" filminin hayatta kalan genç kızı Cassie'yi canlandıran Anya Taylor-Joy'un yanı sıra "Ölümsüz"de Dunn'ın oğlu rolündeki Spencer Treat Clark ve Price'ın annesi rolündeki Charlayne Woodard da kadroya geri dönüyor. Filmin vizyon tarihine dair henüz bir bilgi yok. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top