Hesabım
    Yerli Dramatik Komedi "Kiraz Mevsimi" Geliyor!

    "Kiraz Mevsimi" 18 Mayıs’ta sinemalarda!

    Yerli dramatik komedi filmi Kiraz Mevsimi için geri sayım başladı. Yönetmenliğini Durmuş Akbulut’un üstlendiği film, yapımcısı ve senaristi Ramis Tanacı’nın çocukluğundan izler barındırıyor.

    Bir Anadolu kasabasında kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz'ın, babası ve yaşadığı coğrafya ile hayalleri arasında sıkışıp kalma hikayesini anlatan "Kiraz Mevsimi"nde Yakup Yavru, Serap Oğan Eren, Serhan Süsler, Önder Yalçın, Ömer Yıldırım gibi isimlerin yanı sıra “Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak”tan 13 yıl gibi uzun bir zaman sonra konuk oyuncu olarak kamera önüne geçecek olan İsmail Hakkı Taslak ve “Dondurmam Gaymak” filmiyle kitlelerin sevgilisi haline gelen rahmetli tiyatrocu Turan Özdemir de yer alıyor.

    "Kiraz Mevsimi"nde Yılmaz karakterini Taylan Güner canlandırırken, Bayram karakterine ise Tolga Demircan can veriyor. Yılmaz’ın sevgilisi İpek ise sevilen oyuncu Pelin Ermiş tarafından canlandırılıyor. Maden faciasıyla gündeme gelen Ermenek’te çekilen ve genç bir adamın var olma ve kendini kanıtlama mücadelesi etrafında dönen olayları konu alan "Kiraz Mevsimi", 18 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top