Hesabım
    Barselona Türk Filmleri Festivali Geliyor!

    Barselona Türk Filmleri Festivali 5-17 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak.

    Barselona Türk Filmleri Festivali geliyor! Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan festival, 5-17 Mayıs tarihlerinde seyircilerini bekliyor.

    Açılış filmi olarak Nuri Bilge Ceylan’ın "Kış Uykusu"nu seçen festivalde 12 gün boyunca birbirinden başarılı filmler gösterilecek. Festivalde, Seren Yüce’nin "Rüzgarda Salınan Nilüfer", Mustafa Kara’nın "Kalandar Soğuğu", Fikret Reyhan’ın "Sarı Sıcak", Onur Saylak’ın "Daha", Tolga Karaçelik’in "Sarmaşık", Senem Tüzen’in "Ana Yurdu", Mehmet Eryılmaz’ın "Misafir" ve Selim Evci’nin "Saklı" filmleri seyirci ile buluşurken, Barselona'nın önemli kültür merkezleri arasında bulunan Filmoteca de Catalunya da festivale ev sahipliği yapıyor.

    Barselona Başkonsolosluğu'nun katkılarıyla düzenlenen festival, Barselona’da merakla beklenen etkinlikler arasında yer alıyor. Festivalde bir Masterclass düzenleyecek olan Ebru Ceylan ve son filmi Ahlat Ağacı ile 71.Cannes Film Festivali'nde yarışacak Nuri Bilge Ceylan, Cannes öncesiBarselona Türk Filmleri Festivali'nin konukları olacaklar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top