Hesabım
    Dwayne Johnson’lı Aile Komedisi “Fighting with My Family" Ertelendi!

    Filmi izlemek için yaklaşık 6 ay daha fazla beklememiz gerekiyor.

    Dwayne Johnson’lı aile komedisi “Fighting with My Family”nin vizyon tarihinde değişiklik var! Bu yıl 14 Temmuz’da gösterime girmesini beklediğimiz film, 1 Mart 2019’a ertelendi.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda, Hollywood’da son yılların aranan ismi olan Dwayne Johnson, “Game of Thrones”un Cersei Lannister’ı Lena Headey, Cornetto üçlemesinden tanıdığımız Nick Frost, aynı zamanda filmin yönetmeni olan Emmy ödüllü Stephen Merchant, “Lady Macbeth” ile yıldızı parlayan genç aktris Florence Pugh, Vince Vaughn, Jack Lowden, Kim Matula ve Aqueela Zoll yer alıyor. 2010 yapımı “Mezarlık Kavşağı” filmi ve “The Office” dizisiyle tanınan Stephen Merchant ise filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor.

    “Fighting with My Family”, bir gangster ve eski güreşçi olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ülkenin her yerindeki küçük mekanlarda gösteriler yapan Ricky, karısı ve iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmeye çalışmaktadır. Günü birinde Paige ve Zak kardeşler, WWE için seçmelere katılma şansı bulurlar. Ebeveynler rüyalarının gerçekleştiğini ve bütün sorunlarının çözüleceğini düşünmeye, kardeşler ise bir WWE süperstarı olabilmenin hayal edemeyecekleri kadar çok emek gerektirdiğini öğrenmeye başlıyorlar...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top