Hesabım
    Michelle Pfeiffer “Maleficent 2” Kadrosuna Dahil Oldu!

    "Malefiz"in devam halkasında kadro genişliyor.

    2014 yapımı “Malefiz”in merakla beklenen devam halkasından yeni bir gelişme var! Başarılı aktris Michelle Pfeiffer, “Maleficent 2”da rol almak için görüşmeleri tamamlamak üzere. Oyuncu, anlaşma sağlanırsa filmde Kraliçe karakterini canlandıracak.

    Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie’nin bir kez daha başrol olacağı “Maleficent 2”nun kadrosunda ilk filmden Elle Fanning, kötü adam olarak “Deadpool”un yıldızı Ed Skrein ve Fernanda Diniz yer alıyor. Geçtiğimiz sene vizyona giren “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı” ile tanınan Norveçli yönetmen Joachim Rønning ise filmin yönetmenliğini üstleniyor.

    Klasikleşen “Uyuyan Güzel” masalını bu kez kötülerin tarafından anlatan “Malefiz”, 2014 yılında büyük başarı kazanmıştı. Tüm dünyada 758 milyon dolar gişe hasılatı elde eden filmin devamının gelmemesi sürpriz olurdu. Yeni devam halkasının nasıl bir hikaye anlatacağı henüz bilinmese de filmin prodüksiyonunun bu sene başlaması bekleniyor.

    2013 yılından sonra sinemadan bir süre uzak kalan 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer, geçtiğimiz sene beyaz perdeye geri döndü. Epey yoğun bir sene geçiren güzel oyuncu yılın başlarında HBO filmi olan “Wizard of Lies”ta rol aldı ve başarılı performansıyla Emmy ve Altın Küre’ye aday gösterildi. 2017 yılı içinde “anne!”, “Doğu Ekspresinde Cinayet” ve “Where Is Kyra?” filmlerinde izlediğimiz aktrisi, önümüzdeki Temmuz ayında “Ant-Man ve Wasp” filminde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top