Hesabım
    "Annabelle 3" Ne Zaman Geliyor?

    "Korku Seansı" spin-off serisi "Annabelle" 3. devam halkasıyla geri dönüyor.

    Annabelle 3 geliyor! Yüksek gişeye ve olumlu eleştirilere nail olan Korku Seansı serisi spin-off projeleriyle de evrenini genişletmeye devam ediyor. İlk filmin şeytani bebeği Annabelle'in ilk filmi 2014, ikinci filmi Annabelle: Kötülüğün Doğuşu da geçtiğimi yıl sinemalarımıza uğramıştı. Şimsi sıra serinin 3. devam halkasında! İddialara göre film 3 Temmuz 2019'da Amerika'da vizyonda olacak.

    Serinin ilk iki filminde senarist görevini üstlenen Gary Dauberman'ın bu kez yönetmen koltuğuna da oturacağı 3. devam halkasında, "Korku Seansı"nın yönetmeni James Wan'ın yapım şirketi Atomic Monster and the Peter Safran Co. bir kez daha yapımı üstlenecek.

    6.5 milyon dolarlık bütçesine 257 milyon dolar gişe elde eden "Annabelle", 2. devam halkasıyla da 15 milyon dolarlık bütçesine karşılık 306.5 milyon dolar gişe yapmıştı. Bakalım "Annabelle 3"ün akıbeti nasıl olacak?

    "Korku Seansı" evreninin 2. devam halkasında karşımıza çıkan ürkütücü karakterler Rahibe Valak ve Crooked Man'in de kendi filmleri hazırlık aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top