Hesabım
    "Deadpool 2"nin X-Force Üyeleriyle Tanışın!

    "Deadpool 2"de X-Force toplandı!

    Deadpool 2'nin güçlü ekibi X-Force kendini gösterdi! Deadpool evreninin yeni üyeleri, ekibin şimdiden favori üyesi haline gelen Peter W. tarafından tanıtıldı. Bakalım filmde karşımıza çıkacak olan bu güçlü ekibin üyeleri kimlermiş?

    İlk olarak ekibi bize tanıtan, Rob Delaney'nin canlandırdığı Peter W. ile tanışalım. Twitter tanıtım kısmında yazdığına göre bir eş olmakla oldukça gurur duyan Peter, aynı zamanda profesyonel bir arıcı. Sporu ve terasında barbekü yapmayı seviyor.

    Gelelim ekibin diğer üyelerine... Peter X-Force'un ilk çalışma gününde fotoğraf makinesi ile bol bol fotoğraf çekmiş ve dediğine göre tanıştığı en çalışkan 4 insanla bir arada.

    Şimdi de sıra ekibi tanımakta. İlk olarak Zazzie Beets'in canlandırdığı Domino'yu tanıtan Peter, "Domino çok şanslı olduğunu söylüyor. Sanırım ben de bu kadar iyi insanlarla takıldığım için çok şanslıyım" diyor.

    Sıradaki ekip üyesi ise Terry Crews'un canlandırdığı Bedlam. Kasları ve elektriği kontrol edebilme yeteneği yüzünden Peter'ı biraz yetersiz hissettirse de, Peter'ın eşi Susan Peter'ı olduğu gibi seviyor.

    Sıradaki üye ise Bill Skarsgard'ın canlandırdığı Zeitgeist. Zehirli olan Zeitgeist'i pek bir seven Peter, onun çok iyi biri olduğunun altını çiziyor.

    Ekibin son üyesi ise Lewis Tan'in canlandırdığı Shatterstar. Yakışıklı, karete bilen bir uzaylı olan Shatterstar, Peter'ın eşiyle asla tanışmayacak.

    Deadpool'un bir araya getirdiği ekipten bir toplu özçekim var;

    Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır.

    Filmde Cable karakterini "Old Boy" ve "İhtiyarlara Yer Yok" gibi kült yapımların tanınan Oscar adayı ismi Josh Brolin üstlenirken, ilk filmden Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Karan Soni, Leslie Uggams ve Stefan Kapicic de kadroya geri dönüyor. “Deadpool 2”nin ülkemizde vizyon tarihi 18 Mayıs.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top