Hesabım
    Colin Firth ve Julie Walters "The Secret Garden" Kadrosunda!

    Çocuk edebiyatı klasiklerinden "The Secret Garden" film oluyor.

    Oscar ödüllü Colin Firth ve 2 Oscar adayı Julie Walters, çocuk edebiyatı klasiklerinden “The Secret Garden”ın film uyarlamasında birlikte rol alacaklar.

    "Black Sails", "Utopia" ve "Electric Dreams" gibi dizilerde yönetmen olarak görev alan Marc Munden’in yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin senaryosunda Jack Thorne’un imzası bulunuyor. İkili daha önce “National Treasure” dizisinde birlikte çalışmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Dixie Egerickx, Edan Hayhurst, Amir Wilson, Isis Davis gibi isimler de yer alıyor. Çekimleri İngiltere’de başlayan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    İngiltere’de geçen “The Secret Garden”, Hindistan’da kendisini istemeyen varlıklı bir İngiliz aileye doğan, Mary Lennox adında 10 yaşındaki bir kıza odaklanıyor. Lennox ebeveynleri öldüğünde amcası Archibald Craven (Colin Firth) ile birlikte yaşaması için İngiltere’ye yollanır. Orada kuzeni Colin ve iki çocukla tanışır. Çocuklar, Misselthwaite Malikanesi civarında mucizevi bir saklı bahçe bulmuşlardır. “The Secret Garden”ın geçtiği dönem, kitaptan farklı olacak. Film, Kral Edward dönemi yerine 1947 yılında, 2. Dünya Savaşı sonrasında Hindistan’ın bölünmesine yakın bir zamanda geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top