Hesabım
    Jacob Tremblay’li Komedi Filmi “Good Boys” Vizyon Tarihini Aldı!

    Çocuk yıldızı ilerleyen yıllarda birçok önemli yapımda izleyeceğiz.

    2015 yapımı “Gizli Dünya / Room” filmi ile yıldızı parlayan çocuk oyuncu Jacob Tremblay’in başrolünü üstlendiği komedi filmi “Good Boys” vizyon tarihine kavuştu. Merakla beklenen film 16 Ağustos 2019 tarihinde gösterime girecek.

    “Çok Fena / Superbad” ve “Sausage Party” filmleriyle aynı havada olacağı söylenen film, 12 yaşındaki dört erkek çocuğunun okulu ekip, gün boyu sürecek komedi dolu bir maceraya atılmasını konu alıyor. “The Office” dizisinin yapımcılığını ve yazarlığını üstlenen Lee Eisenberg ve Gene Stupnitsky ikilisi bu filmle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçerken, yapımcı kadrosunda Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver gibi isimler yer alıyor. Filmin prodüksiyonu önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak.

    Henüz 11 yaşında olmasına rağmen oyunculuğu ile göz dolduran çocuk yıldız ilk filmlerinden biri olan “Gizli Dünya / Room” ile Ekran Oyuncuları Birliği Ödülü’ne aday gösterildi. Aktör bu yıl Xavier Dolan imzalı “The Death and Life of John F. Donovan”da ve bol yıldızlı “The Predator” filminde boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top