Hesabım
    "Downrange"ten Yeni Poster Var!

    Ryuhei Kitamura imzalı "Downrange"ten poster geldi.

    Gerilim dozu yüksek Downrange'ten yeni poster yayınlandı. Coming Soon'dan gelen poster, daha önce "Elm Sokağı Kabusu" gibi pek çok kült filme posterler çizen Matthew Peak'in imzasını taşıyor.

    Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden biri çıkıverir ve onları kuş uçmaz kervan geçmez bir lokasyonda mahsur bırakır. Lastiği tamir etmek için arabadan çıktıklarında ise bunun bir kaza olmadığını fark ederler. Lastik patlatılmıştır. Grup kısa sürede onları tek tek avlamaya kararlı bir nişancı tarafından tuzağa düşürüldüklerini anlarlar. Eğer hayatta kalmak istiyorlarsa namlunun ucundan kaçmanın bir yolunu bulmalıdırlar... 

    "Herkes Ölecek" ve "Dehşet Treni" filmleriyle tanıdığımız Japon yönetmen Ryuhei Kitamura'nın yönetmen koltuğunu üstlendiği "Downrange" Toronto Uluslararası Film Festivali'nin "Midnight Madness" seçkisinde de yer almıştı.

    Başrolleri yeni yetenek Kelly ConnaireStephanie Pearson, Rod Hernandez-Farella, Anthony Kirlew, Alexa Yeames ve Jason Tobias'ın paylaştığı gerilim filmi, Joey O’Bryan imzalı senaryodan beyaz perdeye uyarlandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top