Hesabım
    Jake Gyllenhaal Orkestra Şefi Oluyor!

    Jake Gyllenhaal yeni filmi "The American"da Leonard Bernstein'i canlandıracak.

    Jake Gyllenhaal yeni filmi The American'da Leonard Bernstein'i canlandıracak. "Pes Etme"deki başarılı performansının ardından bir kez daha biyografik yapıma yönelen Jake Gyllenhaal, bu kez de orkestra şefi olacak.

    25 yaşındaki ünlü New York Filarmoni şefi Leonard Bernstein, West Side Story, Peter Pan ve The Waterfront da dahil olmak üzere büyük prodüksiyonlar için besteler üreten, ancak kendisinin ve halkın beklentilerine yetişmek konusunda sıkıntı yaşayan bir sanatçı.

    HBO'nun hit serisi "True Detective" ve ünlü savaş dramı "Beasts of No Nation"a imza atan Cary Joji Fukunaga'nın imzasını taşıyacak olan biyografik yapımın senaryosu ise Michael Mitnick'in kaleminden çıkacak. 

    Çocukken "West Side Story"nin kendisinde büyük etkisi olduğunu belirten Gyllenhaal, yaşı ilerledikçe Bernstein'in geniş yelpazesini ve "modern Amerikan kültürünün ona olan büyük borcunu" keşfettiğini söyledi. Bernstein'i "muhteşem bir figür" olarak tanımlayan oyuncu, hikayesini büyük ekranda anlatmayı “bir onur” olarak değerlendirdiğini belirtti.

    Yönetmen Fukunaga ise Bernstein'in müzik tutkusunun, bir jenerasyonun müzik anlayışının ve takdirinin değişmesine yardım ettiğini belirterek, "Jake Gyllenhaal bu hikayeyi beyaz perdeye taşımak ve bu efsaneyi canlandırmak için mükemmel bir partner" diye konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top