Hesabım
    Jesse Eisenberg’ün Yeni Filmi Bilim Kurgu “Vivarium” Olacak!

    “Vivarium” filminin kadrosuna Jesse Eisenberg ve Imogen Poots dahil oldu.

    Bilim kurgu ve gerilim filmi “Vivarium” başrollerini buldu. “Sosyal Ağ” filminin Oscar adayı başrolü Jesse Eisenberg ve 2016 yapımı “Frank & Lola” ile tanınan Imogen Poots filmde evli bir çifti canlandıracak.

    İrlanda yapımı filmin yönetmenliğini “Without Name” ile ilk uzun metrajlı filmine imza atan İrlandalı yönetmen Lorcan Finnegan üstleniyor. Önümüzdeki günlerde Cannes Film Festivali’nde alıcı bulmaya çalışacak olan filmin yapımcıları Brendan McCarthy ve John McDonnell. Filmin prodüksiyonu ise Temmuz ayında İrlanda’da başlayacak.

    İlginç konusuyla dikkat çeken “Vivarium” evli bir çifte odaklanıyor. Yeni bir eve taşınmak için gizemli bir emlakçıyı takip eden çift kendilerini korkutucu bir labirentte bulur. Birbirinden farkı olmayan evlerin bulunduğu labirentte mahsur kalan çift, bu dünyadan olmayan bir çocuğu büyütmek zorunda kalacaktır.

    2010 yapımı “Sosyal Ağ” ile Oscar’a aday gösterilen başarılı aktör Jesse Eisenberg’ün filmografisinde “Zombieland”, “Sihirbazlar Çetesi” ve “Café Society” gibi filmler bulunuyor. Filmin diğer başrolü Imogen Poots ise “28 Hafta Sonra”, “Dehşet Odası” ve “Pislik” filmleriyle tanınıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top