Hesabım
    Liam Neeson Gerilim Filmi “Charlie Johnson in the Flames”te Rol Alacak!

    Oscar adayı usta oyuncunun yeni projesi belli oldu.

    Usta oyuncu Liam Neeson’ın yeni projesi belli oldu. Oscar adaylığı bulunan Kuzey İrlandalı oyuncu drama ve gerilim filmi “Charlie Johnson in the Flames”in başrolünü üstlenecek.

    Filmin yönetmenliğini “Metropia”, “Tommy” ve “Esrarengiz Cinayet” filmleriyle tanınan İsveçli yönetmen Tarik Saleh üstleniyor. “Hayallerin Peşinde” ile BAFTA’ya aday gösterilen Justin Haythe ise filmin senaryosuna imza atıyor. Prodüksiyon tarihi henüz belli olmayan filmin yapımcıları Michael London, Jawal Nga ve Edward Saxon.

    Kanadalı öğretim görevlisi ve eski siyasetçi Michael Ignatieff’in yazdığı romandan uyarlanan gerilim filmi, BBC için savaş muhabiri olarak çalışan Charlie Johnson adından Amerikalı bir adama odaklanıyor. Görev için Kongo’ya giden Johnson genç bir kadının ölümüne tanıklık eder. Gördüğü ölümü aklından çıkaramayan muhabir, kadının katilini bulmak için Kongo’ya geri döner ancak kendisini şiddet ve entrika dolu bir olaylar zinciri içinde bulur.

    Kuzey İrlanda doğumlu aktör Liam Neeson’ı “Schindler’in Listesi” ve “Kinsey” gibi filmlerden tanıyoruz. “96 Saat”, “Takip: İstanbul”, "Kanunun Ötesinde" ve “Yolcu” gibi aksiyon filmlerinde de boy gösteren oyuncuyu bu yıl içinde “Hard Powder” ve “Widows” filmlerinde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top