Hesabım
    Mark Strong’lu “The Forgiven” Kadrosuna Ralph Fiennes Dahil Oldu!

    “The Forgiven”ın yönetmenliğini John Michael McDonagh üstleniyor.

    “The Guard”, “İnfaz” ve “Herkese Karşı” filmleriyle tanınan BAFTA adayı yönetmen John Michael McDonagh’ın yeni filmi “The Forgiven” kadrosunu genişletiyor. Filmin kadrosuna katılan son isim 2 Oscar adaylığı bulunan İngiliz oyuncu Ralph Fiennes oldu.

    Oyuncu kadrosunda, şu sıralarda Fox dizisi “Deep State”te oynayan Mark Strong, Altın Küre adayı Rebecca Hall ve geçen yıl “Wonder Woman”da izlediğimiz Saïd Taghmaoui gibi isimlerin yer aldığı film, bu ay Cannes Film Festivali’nde alıcı bulmaya çalışacak. Yapımcılığını Elizabeth Eves ve yönetmen McDonagh’ın üstlendiği filmin prodüksiyonunun önümüzdeki yılın başlarında Fas’ta başlaması bekleniyor.

    Lawrence Osborne’un yazdığı romandan uyarlanan film, lüks bir çöl villasında hafta sonu boyunca parti yapan İngiliz bir çiftin, onların arkadaşlarının ve yerel Faslıların başlarına gelen gelişigüzel bir kazaya odaklanıyor.

    “Harry Potter” serisi ve “Büyük Budapeşte Oteli” ile tanınan Ralph Fiennes’in “Schindler’in Listesi” ve “İngiliz Hasta” ile Oscar adaylığı bulunuyor. Başarılı aktör bu yıl içinde Etan Cohen imzalı “Holmes and Watson”da ve “The White Crow” filminde boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top