Hesabım
    Festivallerin Gözdesi “American Animals”tan Yeni Poster Geldi!

    Filmin kadrosunda Evan Peters ve Barry Keoghan gibi isimler yer alıyor.

    ABD’de festival festival dolaşan suç ve drama filmi “American Animals”tan yeni bir poster yayınlandı. Cleveland Uluslararası Film Festivali’nde Yeni Yönetmen Yarışması’nda yarışan film, Sundance Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’ne aday gösterilmişti.

    “Hayat Avcısı / The Imposter” belgeselinin BAFTA ödüllü yönetmeni Bart Layton bu yapımla birlikte ilk uzun metrajlı filmine imza atıyor. Oyuncu kadrosunda X-Men evreninin Quicksilver’ı Evan Peters, “Kutsal Geyiğin Ölümü” filminin yıldızı Barry Keoghan, “The Edge of Seventeen” ile tanıdığımız Blake Jenner, 2016 yapımı “Hello Destroyer”daki performansıyla ödüller kazanan Jared Abrahamson, Altın Küre adayı Ann Dowd, Udo Kier, Jane McNeill ve Wayne Duvall gibi isimlere yer veren film, ilgi çekici konusuyla da merak uyandırıyor.

    “American Animals” dört arkadaşın (Evan Peters, Barry Keoghan, Blake Jenner ve Jared Abrahamson) olağanüstü ve heyecan verici gerçek hikayesini anlatıyor. Sıradan yaşamlar süren dört genç, Amerika tarihindeki en büyük sanat hırsızlıklarından birini gerçekleştirmeye karar verir. Fakat hiçbir şey göründüğü gibi değildir ve bu soygun denemesinin hayatlarına ne getireceği konusunda gençlerin aklında soru işaretleri oluşur.

    “American Animals”ın Amerika vizyon tarihi 1 Haziran.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top