Hesabım
    "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi"nden Yeni Görüntüler!

    Günlük Han Solo dozunuz burada...

    Star Wars fanlarının heyecanla beklediği Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi'nden yeni görüntüler var. Akıl Oyunları (A Beautiful Mind), Apollo 13 ve Zafere Hücum (Rush) gibi filmlerin 2 Oscar sahibi usta yönetmeni Ron Howard'ın yönetmen koltuğuna oturduğu köklere dönüş filmi, Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Han Solo'nun gençlik yıllarını merceğine alıyor.

    Filmde ünlü karakterin pilot olma hedefiyle yola çıkışını görüyoruz. Dünyanın en iyisi olmaya karar veren genç Han Solo, kaçakçılık için toplanan bir ekibin üyesi oluyor ve hayat boyu yanında olacak olan yardımcı pilotu Chewbacca ile güçlerini birleştiriyor. Yıllarca dostluğunu sürdüreceği Lando Calrissian ve Qi'ra da bu macerada Han Solo'ya eşlik ediyor...

    Han Solo'nun gençliğine bir bakış sunan yapımda ikonik karakteri bu kez Yüce Sezar!” ile tanıdığımız Alden Ehrenreich canlandırıyor. Lando rolünde Altın Küre ödüllü Donald Glover, Qi'ra rolünde Game of Thrones’un Khaleesi’si Emilia Clarke, Solo'nun akıl hocası rolünde 3 Oscar adayı Woody Harrelson, zeki ve tehlikeli bir gangster Dryden Vos rolünde Paul Bettany, “Westworld” ile yıldızı parlayan Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge gibi yıldızlar yer alıyor.

    Merakla beklenen "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi" ülkemizde 25 Mayıs’ta gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top