Hesabım
    "Tavşan Peter"ın Devam Halkası Geliyor!

    Sevilen aile macerası "Tavşan Peter" geri dönüyor!

    Tavşan Peter'ın gişe başarısının ardından devam halkası geliyor. Dünyadan her yaş grubu insan tarafından çok sevilen ve okunan, Beatrix Potter'ın çocuk kitaplarında bolca yer bulan Tavşan Peter, bir kez daha beyaz perdeye zıplıyor.

    CG harmanı ilk filmin kadrosunda yer alan Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Rose Byrne, James Corden, Bernardo Santos, Deborah Rock ve Ty Hurley gibi isimler filmin başarısına hiç şüphesiz büyük bir katkı sağlamıştı. Dünya çapında 320 milyon dolar gişe elde eden ilk filmin ardından Sony Pictures Animation devam halkası için işe koyuldu. Yaramaz ve maceracı tavşan Peter'ın yeni macerasında, ilk filmin yönetmen ve senaristi Will Gluck geri dönüyor. Gluck devam halkasında da yönetmen koltuğunu ve senaryoyu üstlenecek.

    İlk filmin konusu; Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşları, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, suratsız Bay McGregor'un ortaya çıkmasıyla değişir. İmha işi için gelmiş olan Bay McGregor ile sevimli kahramanlarımız arasında büyük bir çatışma başlar. Bu süreçte işin içine hayvan sever Bea de dahil olur...

    Peter Rabbit 2'nun Amerika'da 7 Şubat 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top