Hesabım
    "Üç Harfliler: Beddua"dan Ürkütücü Poster!

    Yerli korku "Üç Harfliler: Beddua"dan poster yayınlandı.

    Yerli korku sinemasının beğenilen isimlerinden Alper Mestçi imzalı Üç Harfliler: Beddua’dan poster yayınlandı. Gelen poster filmin ürkütücü tonunun ipuçlarını veriyor. "Siccin" serisinin yönetmeninin elinden çıkan film, seyircilerini dehşete düşürmeyi hedefliyor.

    Başrollerine Beyzanur Mete, Esma Soysal, Şerife Ünsal ve Gizem Takma'yı yerleştiren korku filminde Nural Erkol, Vural Ceylan, Nurdan Tünay Kekeç, Aydın Erek, Uğur Sidar Acar ve Yavuz Çetin de yer alıyor.

    Melek, Burcu, Eda ve Ayla dört lise arkadaşıdır. Mezuniyetlerinin ardından yıllar geçmiş olsa da birbirlerinden kopmamışlardır. Hayatları, Havel adında Şaman bir kadın ile karşılaştıkları geceden sonra ise tamamen değişecek ve bir daha eskisi gibi olmayacaktır. "Üç Harfliler: Beddua"; bu dört genç kızın kimin tarafından edildiği belirsiz, hayatlarını cehenneme çeviren bir beddua ile yüzleşmelerinin Bursa'da yaşanmış gerçek hikayesi!

    Senaryosunun da Mestçi’ye ait olduğu filmin görüntü yönetmenliğini Eren Nayir üstlenirken, müzikler de ise Reşit Gözdamla’nın imzası var. Merakla beklenen film 15 Haziran Cuma günü vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top