Hesabım
    “Belalı Tanık”ın Devam Filmi Geliyor!

    Devam halkasının ismi “The Hitman's Wife's Bodyguard” olacak.

    Geçtiğimiz senenin hit filmlerinden biri olan “Belalı Tanık / The Hitman's Bodyguard”ın devam filmi yolda!

    Devam halkasının isminin şimdilik “The Hitman's Wife's Bodyguard” olması düşünülüyor. Yapım şirketi Millennium Films şu sıralarda Cannes Film Festivali’nde projeye alıcı bulmaya çalışıyor. Şirketin festivalde tanıtımını yaptığı diğer aksiyon filmleri arasında “Angel Has Fallen”, “The Expendables 4”, “Rambo 5” ve “Mechanic 3” yer alıyor.

    Filmin senaryosu henüz yazılmadı ancak Cannes’ın pazar katoloğunda film, “İyi, Kötü ve Zırdeli” olarak tanımlanıyor. İlk filmin başrolleri Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson’ın kadroya geri dönmesi bekleniyor ancak henüz kesinleşen bir şey yok. Filmin ismine bakıldığında Samuel L. Jackson’ın eşini oynayan Salma Hayek’in de filmde rol alması sürpriz olmayacaktır. “Belalı Tanık”ın senaryosuna imza atan Tom O'Connor devam halkasının da üstünde çalışıyor.

    Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında vizyona giren “Belalı Tanık / The Hitman's Bodyguard” 30 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 176 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Kadrosunda Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung ve Richard E. Grant gibi isimlere yer veren film “Cehennem Melekleri 3” ile tanınan Patrick Hughes'un imzasını taşıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top