Hesabım
    Box Office: Süper Kahramanlar Zirveyi Bırakmadı!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 4-6 Mayıs hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Zirvenin taze sahibi "Avengers: Infinity War" zirveyi kaptırmazken, geçtiğimiz hafta sonunda listenin yarısı vizyonun taze yapımlarından oluştu.

    Listenin bu haftaki galibi de beklenildiği üzere Avengers: Infinity War oldu. Marvel'ın 60'tan fazla çizgi roman kahramanını bir araya getiren devam halkası, Türkiye'de 257.987 seyirciyle 2. hafta sonunu kapatmış oldu. Film 2 haftda toplam 1.382.629 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 2. filmi gişede büyük başarı elde eden "4N1K"nın devam halkası 4N1K 2 oldu. Genç okurların kalbine taht kuran roman serisinin beyaz perde uyarlaması ilk hafta sonunda 89.560 seyirciye ulaştı. Listenin 3. filmi sevilen yerli komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yeniden beyaz perdede izleyici ile buluşturan Ailecek Şaşkınız oldu. İlk hafta sonunda tüm zamanların en iyi Mart ayı açılışı rekorunun yeni sahibi olmayı başaran yerli komedi filmi, başarısını devam ettirerek bu hafta sonu 46.584 seyirci tarafından izlendi. 9. haftasını geride bırakan film toplamda 3.878.446 seyirci tarafından izlenerek, listedeki 50 film arasında en çok seyirciye ulaşan film konumunu koruyor.

    Listede ilk 3 geride kalırken, yerli yapımların ağırlığı değişmedi. Listenin 4. filmi BKM'nin sevilen komedi yıldızlarını bir araya getiren Cici Babam oldu. "Güldür Güldür" ekibinin fenomen haline gelen oyuncularıyla bir aile komedisi yaratan "Cici Babam" 3. hafta sonu kapanışını 43.004 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasında vizyonun animasyon yapımlarından biri yer buldu. İlk filmiyle çocuk seyircilerin gönüllerine taht kuran "Maşa ile Koca Ayı"nın devam halkası Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık 3. hafta sonu kapanışını 41.445 seyirci ile yaptı. Bir çok Youtube fenomenini bünyesinde toplayan filmde Enes Batur da yer alıyor. Listenin ikinci yarısıyla birlikte vizyonun taze yapımları öne çıkıyor. Listenin 6. sırasında "Kapan" ve "Ölüm Günün Kutlu Olsun" gibi düşük bütçeli korku filmlerinin yapım şirketi Blumhouse'ın imzasını taşıyan Doğruluk mu Cesaret mi? yer buldu. Popüler yabancı dizilerin genç yıldızlarını bünyesinde toplayan korku filmi açılışını 31.342 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi Hollywood'un sevilen yıldızlarını bünyesinde toplayan "Oyun Gecesi" oldu. Çocukluktan beri oynanan bir oyunu yetişkinliğe taşıyan komedi filmi açılışını 19.319 seyirci ile yaptı.

    Listenin 8. filmi aksiyon serisi "Taksi"nin yeni devam halkası oldu. "Taksi 5" yerli gişede açılışını 15.434 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında vizyonun taze animasyonlarından biri yer buldu. "Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi" açılışını 14.242 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasında yer bulan film ise genç yetenekleri bünyesinde toplayan aile filmi "Bizim Köyün Şarkısı" oldu. Çocuk yıldızlarla dolu kadrosu ile baharın gelişini müjdeleyen bol şarkılı türkülü film, 6. hafta sonu kapanışını 10.790 seyirci ile yapmayı başardı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top