Hesabım
    Lea Seydoux ve Joel Kinnaman’lı “The Horse Boy” Yönetmenini Buldu!

    Lea Seydoux ve Joel Kinnaman filmde evli bir çifti oynayacak.

    Bu yılın Cannes jürisinde yer alan Lea Seydoux ve “Altered Carbon” dizisinin yıldızı Joel Kinnaman’ın başrollerini üstleneceği “The Horse Boy” filmi yönetmenini buldu. 2 BAFTA adaylığı bulunan İsrailli yönetmen Ari Folman filmin yönetmenliğini üstlenecek.

    “The Horse Boy”, Emily ve Jonathan çiftinin otistik çocuğu Noah’ya odaklanıyor. Noah, ebeveynlerinin onunla tüm iletişim kurma çabalarına rağmen nadiren konuşmaktadır. Jonathan bir gün oğlunun at sürerken daha huzurlu ve iletişime daha açık olduğunu fark eder. Aile, şamanların çocuğu tedavi edebilmesi için Moğolistan ovalarında bir yolculuğa çıkar. Aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atan yönetmen Folman, Moğolistan’ın filmde benzersiz bir şekilde gösterileceğini söylüyor.

    Filmin yönetmen koltuğuna geçen ödüllü sinemacı Ari Folman’ın filmografisinde “Saint Clara”, “Made in Israel”, “Beşir’le Vals” ve “Son Şans” gibi filmler yer alıyor. Yabancı Dilde En İyi Film Oscarı'na aday gösterilen 2008 yapımı “Beşir’le Vals”ın 2 BAFTA adaylığı bulunuyor. Yönetmenin son filmi olan “Son Şans” ise 2013 Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ana yarışmasında yarışmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top