Hesabım
    “Bad Boys for Life” ve Tom Hanks’li “You Are My Friend” Vizyon Tarihine Kavuştu!

    Sony iki önemli filminin vizyon tarihini açıkladı.

    Önümüzdeki yıllarda izleyeceğimiz iki filmin vizyon tarihi açıkladı. Sony’nin yaptığı açıklamaya göre, 2 Oscar ödüllü usta aktör Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği Fred Rogers filmi “You Are My Friend18 Ekim 2019’da vizyona girecek. Aksiyon ve komedi serisi “Bad Boys”un yeni filmi olan “Bad Boys for Life” ise 17 Ocak 2020’de sinemalarda olacak.

    Başrolüne Tom Hanks’i yerleştiren “You Are My Friend”, Amerika’nın sevilen ünlülerinden Fred Rogers ve ödüllü gazeteci Tom Junod arasındaki arkadaşlığa odaklanıyor. Gerçek olaylara dayanan filmde alaycı gazeteci Junod, gönülsüzce Bay Rogers hakkında bir yazı yazmayı kabul eder ve ikili birbirini tanıdıkça gazetecinin hayata olan bakış açısı değişir. Filmin yönetmenliğini 2015 yapımı “Bir Genç Kızın Gizli Defteri” ile tanınan Marielle Heller üstleniyor.

    “Bad Boys” serisinin üçüncü filmi olan “Bad Boys for Life”ın başrollerinde önceki filmlerde olduğu gibi Martin Lawrence ve Will Smith yer alıyor. Filmi ödüllü yönetmen ikilisi, Adil El Arbi ve Bilall Fallah yönetiyor. İlk “Bad Boys” filmi tüm dünyada 144 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş, “Bad Boys 2” ise bu rakamı 273 milyon dolara çekmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top