Hesabım
    "Alex Strangelove" ile Bir Kişisel Keşif Yolculuğu!

    Romantik komedi "Alex Strangelove"dan fragman geldi.

    Romantik komedi Alex Strangelove ile bir gencin kendini keşfetme sürecine tanık olun. Görünüşte kusursuz bir hayata sahip olan Alex'in ergenlikle birlikte başlayan kendini keşfetme süreci mizahla harmanlanarak seyirciye sunuluyor.

    Lise son sınıf öğrencisi olan Alex’in hayatında her şey yolundadır. Dersleri iyidir, kız arkadaşı Claire ile mükemmel bir ilişkisi vardır ve eğlenceli bir arkadaş grubuna sahiptir. Artık bekaretini kaybetme adımını atmaya hazırdır. Fakat gittiği bir partide eşcinsel olan Elliott'la tanıştığında işler karmaşıklaşır. Yakışıklı ve çekici bir çocuk olan Elliot, Alex’e aşık olur. Bunu dile getirmekten de çekinmez. Elliot'la zaman geçirdikçe hayatı öğrenmeye başlayan Alex, kendini ve cinselliğini keşfettiği eğlenceli bir yolculuğa çıkar...

    Netflix'in LGBTQ romantik komedisi "Alex Strangelove"da başrolü Daniel Doheny üstleniyor. Entertainment Weekly'e açıklamalarda bulunan filmin yönetmeni Craig Johnson, filmin kendisi için oldukça kişisel olduğunun altını çizerken, "Gençliğimin ve 20'lerimin cinsel karışıklığını bir çocuğun tek bir senesi olarak ele aldım. Lisede cinselliği ile mücadele eden bir çocuk fikrini çok sevdim. Eşcinsel olduğunu açıklaması sorun yaratmayacak ancak kişisel, içsel karışıklıklarla karşı karşıya. Özellikle de pek çok yönden aşık olduğu bir kız arkadaşının olması ve tüm diğer faktörlerin bu duruma etki etmesi gibi." diyor.

    Filmin kadrosunda Antonio Marziale ve Madeline Weinstein de bulunuyor. "Alex Strangelove" 8 Haziran'da Netflix'te olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top