Hesabım
    T-Rex ile Ormanların Kralı Karşı Karşıya!

    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"tan yeni tanıtım geldi.

    Merakla beklenen Jurassic World: Yıkılmış Krallık'tan yeni tanıtım geldi. Gelen yeni tanıtımda serinin orijinal filmi "Jurassic Park"ın sarkastik karakteri Dr. Ian Malcolm, dünyanın gördüğü en ölümcül yırtıcıları dirilterek yeni bir dönem başlattığımız konusunda bizleri uyarıyor. 

    İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişiyor ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracaktır...

    3.6 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden “Jurassic Park” serisinin yeni filmi “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”ta başroller bir kez daha Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard ikilise ait. Yıldız ikiliye filmde Jeff Goldblum, BD Wong, Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin ve Rafe Spall gibi oyuncular eşlik ediyor. İspanyol yönetmen J.A. Bayona’nın yönetmenliğini üstlendiği film, ilk filmin yönetmeni Colin Trevorrow ve Derek Connolly tarafından yazılıyor. “Jurassic World: Yıkılmış Krallık” ülkemizde 8 Haziran’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top