Hesabım
    Korku Filmi "Ouija House"tan Fragman Var!

    Mischa Barton'lı korku filmi "Ouija House"tan fragman geldi.

    Mischa Barton başrollü Ouija House'tan ilk fragman çıktı. Amerika yapımı korku filminin başrolünde "The O.C." ile yıldızı parlayan güzel yıldıza Carly Schroeder ve Tara Reid eşlik ediyor.

    Samantha, kötü durumdaki annesine destek olmaya çalışan bir lisans öğrencisidir. Genç kız bu uğurda hazırladığı kitap projesi ile ilgili araştırma yapmak için karanlık geçmişe sahip bir eve gitmeyi planlar. Annesi, kızının eve gitmesine karşı çıksa da, Samantha arkadaşlarıyla birlikte gizemli eve gider. Başlarda her şey yolundadır. Fakat gece ruh tahtasıyla oyun oynamaya karar veren ekip, farkında olmadan şeytani bir varlığı eve çağırır. Samatha ve arkadaşları için kendilerine musallat olan varlıktan kurtulup hayatta kalmak adına bir mücadele başlamıştır...

    Yönetmen koltuğunu orta seviye Amerikan korkularının yönetmeni Ben Demaree'nin üstlendiği "Ouija House"ıun senaryosunda Justin Hawkins ve Jeff Miller'ın imzası var. Filmin kadrosunda Dee Wallace, Sarah French, Chris Mulkey, Grace Demarco ve Tiffany Shepis de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top