Hesabım
    Merakla Beklenen Korku Filmi "Hereditary"den Yeni Poster!

    "Hereditary" ülkemizde 8 Haziran'da gösterime girecek.

    Prömiyerini gerçekleştirdiği Sundance Film Festivali’nde övgülere boğulan korku filmi “Hereditary”den yeni bir poster yayınlandı. Her soy ağacının bir sır sakladığını söyleyen film bu neslin "Şeytan / The Exorcist"i olarak gösteriliyor.

    Anaerkil bir cehennem yaratan filmin oyuncu kadrosunda Oscar adaylığı bulunan Toni Collette, Altın Küre ödüllü Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro, “The Handmaid's Tale” dizisi ile bu sene Altın Küre’ye aday gösterilen Ann Dowd, Mallory Bechtel ve Zachary Arthur yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise bu yapımla birlikte ilk uzun metrajlı filmine imza atan Ari Aster üstleniyor.

    Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi görünen bu korkunç kaderden kurtulmak için daha fazla mücadele etmek zorunda kalır. Ailevi bir trajediyi uğursuz ve derinden sarsıcı bir şeye dönüştüren olaylar, kalan paramparça mirasın gölgesini taşımaktadır.

    Merakla beklenen “Hereditary” ülkemizde 8 Haziran’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top