Hesabım
    “Resident Evil” Serisinin Yönetmeninden Yeni Video Oyunu Uyarlaması Geliyor!

    Filmin başrolünü "Resident Evil" serisiyle tanınan Milla Jovovich üstlenecek.

    “Resident Evil” serisinin dört filminde yönetmen koltuğuna geçen Paul W. S. Anderson yeni bir projeyle beyaz perdeye dönüyor. Constantin Film, video oyunu şirketi Capcom’un sevilen oyunu “Monster Hunter”ı filmleştirecek. Filmin prodüksiyonunun önümüzdeki Eylül ayında Güney Afrika’da başlaması bekleniyor.

    Filmin başrolünü “Resident Evil” serisinin yıldızı Milla Jovovich üstlenecek. 2009 yılından bu yana yönetmenle evli olan güzel aktris böyle eşiyle bir kez daha çalışma fırsatı yakalayacak. Yönetmenin uzun bir süredir birlikte çalıştığı yapımcı Jeremy Bolt da film ekibinin bir parçası olacak. Geçtiğimiz Ocak ayında piyasaya sürülen “Monster Hunter: World”, 7.9 milyon kopya satarak Capcom’un en çok satan video oyunu olmuştu.

    Altıncı filmiyle beyaz perdeye veda eden “Resident Evil” serisinin de geri döneceği açıklandı. Serinin önceki filmleriyle bir bağlantısı bulunmayacak yeni yapım dizi olarak da karşımıza çıkabilir. Projeye dair henüz fazla bir şey bilinmiyor ancak yönetmen Paul W. S. Anderson’ın geri dönmeyeceği kesin. Sevilen seri, altı filmiyle tüm dünyada 1.2 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top