Hesabım
    Josh Hutcherson’lı “Burn”den İlk Görsel Yayınlandı!

    Gerilim filminin kadrosunda Tilda Cobham-Hervey ve Suki Waterhouse da yer alıyor.

    “Açlık Oyunları” serisi ve “Future Man” dizisi ile tanınan başarılı oyuncu Josh Hutcherson’ın başrolünü üstlendiği gerilim filmi “Burn”e dair ilk görsel yayınlandı.

    “Burn”de ödüllü aktör Hutcherson’a, bu yıl “Hotel Mumbai” filminde izleyeceğimiz Tilda Cobham-Hervey, yakın zamanda “Assassination Nation”da boy gösteren Suki Waterhouse, Harry Shum Jr., Shiloh Fernandez ve John D. Hickman gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini bu yapımla birlikte ilk uzun metrajlı filmine imza atan Mike Gan üstleniyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan film, şu sıralarda düzenlenmekte olan Cannes Film Festivali’nde alıcı bulmaya çalışıyor.

    Çekimleri Hudson Vadisi’nde gerçekleştirilen “Burn”, cana yakın iş arkadaşı Sheila (Suki Waterhouse) tarafından gölgede bırakıldığını düşünen, yalnız ve sağı solu belli olmayan benzin istasyonu çalışanı Melinda’ya (Tilda Cobham-Hervey) odaklanıyor. Billy (Josh Hutcherson) adında çok acil paraya ihtiyaç duyan çaresiz bir adam benzin istasyonunu soymaya kalkar. Soygun korkunç bir şekilde ters gider ve Melinda, kimin zarar göreceğini hiç düşünmeden soyguncuyla bir bağ kurmaya çalışır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top