Hesabım
    Neill Blomkamp’ın Yeni Filminde Başrol Chris Evans’a Emanet!

    “Yasak Bölge 9” ile tanınan Neill Blomkamp beyaz perdeye geri dönüyor.

    Filmografisinde “Yasak Bölge 9”, “Elysium: Yeni Cennet” ve “Chappie” filmleri bulunan Oscar adayı yönetmen Neill Blomkamp beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. 2015 yılından bu yana sinemadan uzak kalan Güney Afrikalı yönetmen felaket temalı “Greenland” filmi için hazırlıklara başladı.

    Dehşet verici bir doğal afet sonrası hayatta kalmaya çalışan bir aileyi konu alan “Greenland”in başrolünü Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı Chris Evans üstlenecek. Filmin yapımcısı ise “Hırsızlar Şehri”, “Sicario” ve “Kardaki İzler” gibi filmlerle tanınan Basil Iwanyk olacak. Şu anda düzenlenen Cannes Film Festivali’nde kendisine alıcı bulmaya çalışacak olan filmin prodüksiyonunun bu yılın sonlarında başlaması bekleniyor.

    Filmin yürütücü yapımcılarından Sébastien Raybaud “Greenland” hakkında şunları söylüyor: “Greenland’i okuduğumuzda, şirket olarak çekmek istediğimiz bir film gördük: zeki, karakter odaklı ve duygu ağırlıklı bir aksiyon filmi. STX Entertainment’taki dostlarımızla ve Neill Blomkamp, Chris Evans ve Basil Iwanyk gibi yetenekli isimlerle çalışacağımız için heyecanlıyız.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top