Hesabım
    Yeni “Mission: Impossible – Yansımalar” Posterleri Tüm Ekibi Bir Araya Getiriyor!

    Merakla beklenen aksiyon filminden iki yeni poster yayınlandı.

    Görevimiz Tehlike serisinin 6. filmi olan “Mission: Impossible – Yansımalar”dan yeni posterler görücüye çıktı. Merakla beklenen aksiyon filminin yeni fragmanının ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

    Filmin başrolünü serinin tüm filmlerinde olduğu gibi bir kez daha Tom Cruise üstleniyor. Yıldız oyuncuya filmde Altın Küre adaylığı bulunan Rebecca Ferguson, DC filmlerinin Superman’i Henry Cavill, Simon Pegg, Oscar adayı Alec Baldwin, Altın Küre ödüllü Ving Rhames, Sean Harris, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan ve Angela Bassett gibi isimler eşlik ediyor. Serinin son filmi “Görevimiz Tehlike 5”e imza atan Oscar ödüllü yönetmen ve senarist Christopher McQuarrie bu filmde de yönetmen koltuğuna geçiyor.

    Film, ikonik ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamanda yakalıyor. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşüyor ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine giriyor. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyuluyor...

    “Mission: Impossible – Yansımalar” ülkemizde 27 Temmuz’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top