Hesabım
    Luca Guadagnino İmzalı “Suspiria”dan İlk Görseller Geldi!

    Aynı zamanda filmin vizyon tarihi de açıklandı.

    1977 yapımı aynı isimli kült korku filminin yeniden çevrimi olan “Suspiria”dan ilk görseller görücüye çıktı. Aynı zamanda filmin vizyon tarihi de açıklandı. Ödül sezonuna yakın bir tarih seçen film, 2 Kasım’da gösterime girecek.

    “Sen Benimsin” ve “Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanınan Oscar adayı İtalyan yönetmen Luca Guadagnino’nun imzasını taşıyan film ödüllü senarist David Kajganich tarafından yazılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise “Elli Ton / Fifty Shades” serisi ile tanınan Dakota Johnson, Oscar ödüllü Tilda Swinton, genç yıldız Chloë Grace Moretz, Mia Goth, Jessica Harper, Angela Winkler ve Sylvie Testud yer alıyor.

    “Suspiria” 1977 yılının Berlin'inde geçiyor. Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e katılır. Tam Susie'nin geldiği sıralarda, okulun başka bir üyesi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc'ın rehberliğinde Susie olağanüstü bir ilerleme kaydederken, kendine Sara isimli bir arkadaş da edinir. Zaman içerisinde iki arkadaş bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlar...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top