Hesabım
    Bekleyiş Sona Erdi; "Zombieland 2" Geliyor!

    Korku-komedi "Zombieland"in devam halkası için çarklar nihayet dönmeye başladı.

    Zombieland 2'den nihayet gelişmeler var! Önümüzdeki yıl, yaşayan ölülere rağmen hayatta kalma komedisi "Zombieland"in seyirciyle buluşmasının 10. yılı olacak. Bu yıldönümünde güzel bir sürpriz filmin hayranlarını bekliyor gibi görünüyor. 

    Filmin yayınlanmasından bu yana bir devam filmi hakkında konuşmalar sürerken, şimdiye kadar hiç etkili bir adım atılmadı. Ancak bu durum değişmek üzere! İlk filmin senarist ikilisi Rhett Reese ve Paul Wernick, Vulture'a yaptıkları açıklamada  müjdeli haberler verdi. "Zombieland'ın onuncu yıldönümüne giriyoruz. Zombieland Ekim 2009'da çıktı. Onuncu yıl dönümü için birisine ne armağa edilir bilmiyoruz, ama bir Zombieland 2 olabilir… Umuduğumuz devam halkasını Ekim 2019’a yetiştirmek için için 2019’un başlarında devam halkasının çekimlerine başlamış olmak" diyen ikili, bir müjdeyi daha duyurdu. İkili, filmin devam halkasında ilk filmin başarısını sağlayan orijinal kadronun da geri döneceğini açıkladı.

    İlk filmin başrolleri Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone ve Abigail Breslin filmin başarısının kilit noktalarındandı. 23.6 milyon dolarlık bütçesine karşılık 102.4 milyon dolar gişe elde eden korku-komedi filmi, zombi saldırılarından hayatta kalmak için kendi klavuzunu örnekleriyle birlikte izleyiciyle paylaşan Columbus ve takım arkadaşlarının macerasını anlatıyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top