Hesabım
    Artık Bir Dinozoru Sahiplenebilirsiniz!

    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık", dinozor ebeveyni olma şansı sunuyor.

    Jurassic World: Yıkılmış Krallık için heyecan dorukta! 3.6 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden “Jurassic Park” serisinin yeni filmi “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”ta sahipsiz dinozorların kurtulmak için desteğe ihtiyacı var. Serinin baş kadın kahramanı Claire Dearing'in kurduğu, kar amacı gütmeyen kurgusal ekip Dinosaur Protection Group (Dinozorları Koruma Grubu) dinozorları kurtarabilmek için onları evlat edindiriyor.

    Dinozor sahiplendirme için açılan sitede Isla Nublar adasında yer alan Mount Sibo yanardağının, dinozor hayatını nasıl tehdit ettiğinin altı çiziliyor ve evlat edinebileceğiniz dinozorların bir seçkisi karşınıza çıkıyor. Sahiplenme tamamlandığı zaman ise, elinizde seçtiğiniz dinozorun fotoğrafının olduğu bir evlat edinme belgesi oluyor. Siteye buradan ulaşabilirsiniz!

    Claire ilk filmde yaşanan facianın ardından, parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlarla olan yargısı değişiyor ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kuruyor. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmak. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım istiyor. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa sarıyor... 

    Yönetmenlik koltuğunda “The Impossible”, “The Orphanage” ve “A Monster Calls” filmlerinin yönetmeni J.A. Bayona'nın oturduğu devam halkasında başrolleri bir kez daha Owen Grady rolündeki Chris Pratt ve Claire Dearing rolündeki Bryce Dallas Howard üstleniyor. Kadrosunda serinin gedikli isimlerinden Ian Malcolm'ı Jeff Goldblum, bir önceki filmin Dr. Henry Wu'su B.D. Wong, Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin, Rafe Spall, Justice Smith ve Daniella Pineda'yı da bulunduran devam halkasının müzikleri ise Oscar’lı besteci Michael Giacchino’ya emanet... "Jurassic World: Yıkılmış Krallık" 8 Haziran 2018'de ülkemizde vizyona girecek! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top