Hesabım
    ‘Solo: A Star Wars Story’ Cannes Film Festivali'ni Salladı

    Filmin uluslararası prömiyeri yapıldı

    Star Wars evreninin en yeni üyesi Solo: A Star Wars Story uluslararası prömiyerini 71. Cannes Film Festivali kapsamında gerçekleştirdi. Dün gece düzenlenen ve Disney ihtişamının damga vurduğu özel gösterimde film ekibinin yanı sıra Chewbacca da vardı.

    ‘Fransız riviera’sı dün gece festivalin en görkemli etkinliğine ev sahipliği yaptı. Solo: A Star Wars Story galası, yönetmen Ron Howard ile oyuncular Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke, Woody Harrelson, Manal Issa, Thandie Newton ve Chewbacca'ya hayat veren Joonas Suotamo’nun katılımıyla gerçekleşti.

    Bu özel gecede Cannes’ın kırmızı halısı bir dizi renkli ana ev sahipliği yaptı. Filmin yönetmeni Ron Howard, üzerinde “A long time ago in a galaxy far, far away” yazan şapkasıyla dikkat çekti. Oyuncular Chewbacca ile birlikte poz verirken yanlarında Stormtroopers ekibi de yer aldı.

    Kırmızı halının en çok fotoğraflanan detaylarından biri filmin oyuncularından Thandie Newton’ın elbisesi oldu. Newton’ın elbisesinde Star Wars’un siyahi karakterlerinin görselleri vardı. Öne çıkan anlardan bir diğeri, Lübnanlı aktris Manal Issa’nın Gazze için yaptığı açıklamalar oldu. Issa, prömiyerden önce kameralara “Gazze’deki saldırıyı durdurun” yazısıyla poz verdi.

    Alkış yağmuruyla sonlanan Solo: A Star Wars Story galası, görkemli bir havai fişek gösterisiyle noktalandı.

    Solo: A Star Wars Story, Attack of the Clones ve Revenge of the Sith’in ardından Cannes’da gösterilen üçüncü Star Wars filmi oldu. Film 25 Mayıs Cuma günü Türkiye vizyonlarındaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top