Hesabım
    "Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz"dan Altyazılı Kamera Arkası!

    "Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz" filminden yeni video var.

    Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz'da ekip toplandı! İki farklı zaman çizgisini seyircisine sunacak olan yapımdan kamera arkası görüntüleri geldi.

    Meryl Streep'in canlandırdığı Donna karakterinin geçmişiyle, onun kızı Sophie'nin hikayesini farklı zaman çizgileri üzerinden ortak bir paydada buluşturan devam halkasında Sophie'yi bir kez daha Amanda Seyfried canlandırıyor. İlk filmin yıldızlı kadrosunu oluşturan Julie Walters, Christine Baranski, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep ve Dominic Cooper geri dönen büyük isimlerden. Bu filmde onlara Cinderella ve Baby Driver'ın yıldızı Lily James ve "Pop müziğin tanrıçası" olarak anılan Amerikalı şarkıcı Cher katılıyor. Filmde Lily James; Donna'nın gençliğini, Alexa Davies ve Jessica Keenan Wynn; Rosie ve Tanya'nın gençliğini canlandırıyor. Jeremy Irvine; Sam'in gençliğine, Josh Dylan; Bill'in gençliğine ve Hugh Skinner da Harry'nin gençliğine hayat veriyor. 

    Film, artık hamile olan Sophie'nin annesinin gençliğine dair anılarda bir yolculuk yapmasını temel alıyor.

    Devam filminin yönetmenlik koltuğunda "Imagine Me & You" ve "Now Is Good" filmlerinin yönetmeni Ol Parker oturuyor. "Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz" ülkemizde 20 Temmuz 2018'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top