Hesabım
    "Equalizer 2"dan Yeni Poster Geldi!

    Denzel Washington'lı "Equalizer 2"den yeni poster yayınlandı.

    Merakla beklenen Adalet 2'den poster geldi. İki Oscar ödüllü başarılı oyuncu Denzel Washington başrollü "Adalet / The Equalizer"ın devam halkası olan yapım ile Washington da film serileri diyarına adım atmış oldu.

    Aksiyon filmlerinin gözde ismini Robert McCall rolüne geri döndüren devam halkasında, ilk filmin yönetmeni, “Son Şans”, “Kod Adı: Olympus” ve “Muhteşem Yedili” gibi filmlerle tanınan Antoine Fuqua da kamera arkasına geri dönüyor. Film kadrosunda “Narcos” ve “Game of Thrones” dizileri ile tanıdığımız Pedro Pascal, “Dövüşçü” filminin Oscar ödüllü yıldızı Melissa Leo, Bill Pullman, Jonathan Scarfe, Sakina Jaffrey, Ashton Sanders ve Lexie Roth gibi oyuncuları barındırıyor.

    Devam halkasında Robert McCall'u bir boşlukta görüyoruz. CIA'in gizli operasyon gücündeyken yaşadığı hayatın izlerini taşıyan McCall, hala ruhundaki boşlukları doldurmaya çalışmaktadır. Umutsuzlara yardım eden ve haksızlıkları düzeltmek için çalışan McCall, günün birinde eski arkadaşı Susan Plummer'a kötü bir şey olduğunu öğrenir. Şimdi McCall bildiği en iyi şeyi yapmalı, kendi adaletini kendi sağlamalıdır. 

    “Adalet 2” ülkemizde 24 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top