Hesabım
    "Maleficent 2"nun Kadrosu Genişliyor!

    "Maleficent 2"nun kadrosuna Jenn Murray de katıldı.

    “Malefiz”in devam halkası olan “Maleficent 2” kadrosunu genişletiyor. 2014 yılının gişe fatihi fantastik yapımın devam halkasında "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar" ile yıldızı parlayan Jenn Murray de boy gösterecek.

    Tüm dünyada 758 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ilk filmde, klasikleşen “Uyuyan Güzel” masalını bu kez kötülerin tarafından izlemiştik. Yeni devam halkasının nasıl bir hikaye anlatacağı henüz bilinmiyor. 

    Başrolün bir kez daha güzel aktris Angelina Jolie’ye emanet edildiği filmin oyuncu kadrosunda, ilk filmin Uyuyan Güzel Aurora'sı Elle Fanning, filmin prensi olarak Trust” dizisinde J. Paul Getty III’ü canlandıran genç oyuncu Harris Dickinson, kötü adam olarak “Deadpool”un yıldızı Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor ve Fernanda Diniz yer alıyor. 3 Oscar adayı oyuncu Michelle Pfeiffer ise Kraliçe rolünü üstlenecek.

    Filmin yönetmenliğini Karayip Korsanları serisinin 5. devam halkası “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı”nın yönetmen koltuğunu üstlenen Joachim R∅nning üstlenirken, senaryo ise ilk filmin senaristi Linda Woolverton'ın imzasını taşıyor. Senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı. 

    Filmin çekimleri bu yıl başlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top