Hesabım
    Melissa McCarthy’li “The Happytime Murders”ta Kuklalar Katlediliyor!

    Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 17 Ağustos.

    Komedi filmlerinin aranan ismi Oscar adayı aktris Melissa McCarthy’nin başrolünü üstlendiği “The Happytime Murders”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı. Red band olarak kategorilendirilen fragmanda uygunsuz sahneler bulunduğu uyarısını yapmakta fayda var.

    Başrol Melissa McCarthy’e filmde, 3 Emmy adayı Elizabeth Banks, “Community”nin yıldızı Joel McHale, “Silicon Valley” ile tanınan Jimmy O. Yang, Maya Rudolph, Leslie David Baker ve Ryan Gaul gibi oyuncular eşlik ediyor. 1990’larda çektiği “The Muppet Christmas Carol” ve “Muppet Treasure Island” filmleriyle tanınan 2 Emmy ödüllü yönetmen Brian Henson filmin yönetmenliğini üstlenirken, senaryoda deneyimli senarist Todd Berger’in imzası bulunuyor.

    “The Happytime Murders”, insanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu dünyada kuklalar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. 1980'li yılların çocuk programı The Happytime Gang'in oyuncu kuklaları bir bir ölü bulunmaya başladığı zaman alkolik ve gözden düşmüş bir LAPD dedektifi ve kukla meslektaşı işe koyuluyor ve bu ölümlerin peşine düşüyor...

    “The Happytime Murders” ülkemizde 17 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top