Hesabım
    Bradley Cooper ve Clint Eastwood Tekrar Bir Araya Geliyor!

    Bradley Cooper’ın yeni projesi belli oldu.

    2014 yapımı “Keskin Nişancı / American Sniper” filminde buluşan Bradley Cooper ve Clint Eastwood tekrar bir araya gelebilir. 4 Oscar adayı oyuncu Cooper, “The Mule” filminin kadrosuna katılmak için görüşmelere başladı.

    Drama filmi “The Mule”un yönetmenliğini ve başrolünü usta aktör Clint Eastwood üstleniyor. 2012 yılında rol aldığı “Trouble with the Curve” filminden bu yana beyaz perdeden uzak kalan Eastwood bu filmle birlikte son oyunculuk deneyimine imza atabilir. Filmin yapımcı kadrosunda yönetmen Eastwood, Dan Friedkin ve Bradley Thomas yer alıyor. Projenin yürütücü yapımcıları ise Ruben Fleischer, David Bernad ve Todd Hoffman.

    2014 yılında Sam Dolnick tarafından The New York Times Magazine’de yayınlanan bir makaleye dayanan film, Earl Stone (Clint Eastwood) adında 80’li yaşlarında, beş parasız, yalnız ve işini kaybetmek üzere olan bir adama odaklanıyor. Earl yalnızca araba sürmesini gerektiren bir iş teklifini kabul eder. Ancak bilmediği şey; bir Meksika karteli için uyuşturucu kuryeliği yapacak olmasıdır ve hırslı narkotik ajanı Colin Bates’in (Bradley Cooper) radarına girmiştir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top