Hesabım
    Bol Yıldızlı “Shock and Awe”dan İlk Fragman Yayınlandı!

    Filmin yönetmenliğini Oscar adayı Rob Reiner üstleniyor.

    Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla merak uyandıran biyografik drama filmi “Shock and Awe”nın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Knight Ridder gazetecilerinin gerçek hikayesini anlatan film başrollerine 3 Oscar adayı Woody Harrelson ve “Westworld” ile yıldızı parlayan James Marsden’ı yerleştiriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca, “The Sinner” dizisiyle Altın Küre’ye aday gösterilen Jessica Biel, “Ölümcül Deney” serisinin başrolü Milla Jovovich, Oscar ödüllü Tommy Lee Jones, yönetmen Rob Reiner ve Emmy ödüllü Richard Schiff gibi isimlere yer veren film, “Birkaç İyi Adam” ile Oscar’a adaylığı elde eden yönetmen Rob Reiner tarafından yönetiliyor.

    2016 yapımı “LBJ” filminde yönetmenle birlikte çalışan senarist Joey Hartstone tarafından yazılan filmin konusu şöyle: George Bush’un 2003 yılında Irak’ı istila etme planını haberleştiren bir grup gazeteci, başkanın Saddam Hüseyin hakkında söylediklerinden şüphe duyar. Bush’un Beyaz Saray’ını sorgulayan Knight Ridder gazetecileri, 2003 Irak Savaşı’nın içyüzünü gören tek insanlardır.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Zürih Film Festivali’nde gerçekleştiren film, Amerika’da 13 Temmuz’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top